My Own Kpop Band

Gå inn i en verden av My Own Kpop Band og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Har du noen gang lagt merke til den fantastiske stilen til Kpop-artister og lurt på hvordan de får et så utrolig utseende? Vel, nå har du sjansen til å ta et steg inn i deres fasjonable sko med My Own Kpop Band!

Disse fire bffs har mye til felles, de deler de samme lidenskapene innen mote og musikk, og deres ene besettelse er en KPop-stjerne. Etter mye øving og forberedelser er de endelig klare for å innta scenen for sin første konsert! Men den største hindringen som står i veien for dem er å finne de kuleste KPop-antrekkene som viser frem hver av deres unike personligheter. Hvis du vil hjelpe disse fremtidige internasjonale stjernene til å skinne på scenen, spill dette morsomme motespillet for jenter! Hjelp disse bffs med å velge de perfekte KPop-antrekkene og kom ett skritt nærmere å bygge et fantastisk band!

Dette morsomme og interaktive klesspillet tar deg rett inn i den glamorøse verdenen til Hollywood-designere, og gir deg muligheten til å velge de mest fantastiske antrekkene til fire splitter nye Kpop-stjerner i skapelse. Alt som trengs er en liten gnist av kreativitet og fantasi for å lage noen eksepsjonelle utseender som passer for enhver idolscene. Så hvorfor ikke ha det gøy og gjør deg klar til å begynne å kle opp idolene dine!

Lignende spill:

Liker du My Own Kpop Band? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.