My Pocket Blacksmith

Gå inn i en verden av My Pocket Blacksmith og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Forbered deg på å lage noe fantastisk utstyr til tonene av fengende låter på Spillespille.no og gå inn i den fortryllende verdenen til My Pocket Blacksmith, et fengslende middelaldersk fantasismed-rytmespill designet for mobile enheter og nettplattformer. Dette morsomme spillet blander harmonisk spillmekanikken som minner om Deemo II og Friday Night Funkin' med den tidløse episke atmosfæren som finnes i klassiske rollespill, alt mens den tilfører den lunefulle humoren inspirert av Discworld. I My Pocket Blacksmith vil du lage legendariske gjenstander synkronisert med de fortryllende melodiene som styrer hver eneste bevegelse. Rytmen i arbeidet ditt forvandler hver kreasjon til et mesterverk, og gjør hvert øyeblikk i smia til en symfoni av skapelsen.

Mens du fordyper deg i små spilløkter, som hver varer bare 30 sekunder, tester My Pocket Blacksmith dine rytmeferdigheter, så vel som dine smedferdigheter. Til tross for deres korthet, gir disse øyeblikkene synlig fremgang, og sikrer at hver gjennomspilling er et givende eventyr. Som du sannsynligvis forventer av et smedspill, lar My Pocket Blacksmith deg legge til dekorative blomstrer, og du kan tilpasse heltens utseende og personliggjøre verkstedet ditt med en rekke unike dekorasjoner. Legg til et snev av individualitet til smedreisen din og se omgivelsene dine forvandles sammen med kreasjonene dine.

De mer komplekse låtene krever mer komplekse rytmer, men med tiden vil du virkelig få taket på My Pocket Blacksmith, og du vil kunne lage noe virkelig kraftig utstyr for heltene som krysser smia din. Og hvis du er en fan av rytmespill, vil du garantert sette pris på alle utfordringene som My Pocket Blacksmith gir deg.

Forbered deg på å begi deg ut på et rytmisk smedeventyr, hvor kraften i smia møter magien i musikk, og hvor hver gjenstand du lager bærer en del av din egen kunstneriske sjel. My Pocket Blacksmith tilbyr en særegen blanding av spillelementer som vil transportere deg til en verden der håndverk, kreativitet og humor smelter sammen til en fengslende og underholdende opplevelse på Spillespille.no.

Hvordan spille

Trykk på A, S, K eller L-tastene når blokkene fra toppen av skjermen overlapper med blokkene som tilsvarer disse bokstavene. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på de nederste blokkene når denne overlappingen oppstår.

Lignende spill:

Liker du My Pocket Blacksmith? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.