Om Nom Run

Gå inn i en verden av Om Nom Run og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste arkadespill!

Gå på løpetur av livet ditt og unngå de mange hindringene fra veien ved å bevege deg til venstre og høyre og ved å hoppe og dukke, med de elskelige karakterene fra den legendariske Cut the Rope-serien, Om Nom og Om Nelle, i Om Nom: Run, et løpespill satt på de slemme gatene i Nomville.

Dette løpespillet vil alltid holde deg på tærne, fordi hvert nivå byr på forskjellige utfordringer, som å nå en viss avstand, utføre spektakulære stunts eller samle kuler. På slutten av nivået får du en stjernerangering, som du kan forbedre hvis du vil.

For å hjelpe deg på veien er det ulike powerups og bonuser som kan få løpeturen til å vare lenger, som magneter, doble mynter eller rakettforsterkninger.

Du kan også låse opp nye karakterer fra Nomville-universet, og stilige antrekk også, ved å bruke myntene du har samlet fra løpeturene dine. Spill nå Om Nom Run og ha mye moro!

Spill andre spill fra Om Nom-serien:

  1. Om Nom Connect Christmas
  2. Om Nom Bounce
  3. Om Nom Connect Classic
  4. Cut the Rope: Experiments

Lignende spill:

Liker du Om Nom Run? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien arkadespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.