Om Nom Run

Gå inn i en verden av Om Nom Run og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste arkadespill!

Gå på løpetur av livet ditt og unngå de mange hindringene fra veien ved å bevege deg til venstre og høyre og ved å hoppe og dukke, med de elskelige karakterene fra den legendariske Cut the Rope-serien, Om Nom og Om Nelle, i Om Nom: Run, et løpespill satt på de slemme gatene i Nomville.

Dette løpespillet vil alltid holde deg på tærne, fordi hvert nivå byr på forskjellige utfordringer, som å nå en viss avstand, utføre spektakulære stunts eller samle kuler. På slutten av nivået får du en stjernerangering, som du kan forbedre hvis du vil.

For å hjelpe deg på veien er det ulike powerups og bonuser som kan få løpeturen til å vare lenger, som magneter, doble mynter eller rakettforsterkninger.

Du kan også låse opp nye karakterer fra Nomville-universet, og stilige antrekk også, ved å bruke myntene du har samlet fra løpeturene dine. Spill nå Om Nom Run og ha mye moro!

Lignende spill:

Liker du Om Nom Run? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien arkadespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!