Om Nom Connect Classic

Gå inn i en verden av Om Nom Connect Classic og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste tenkespill!

Hjelp Om Nom og vennene hans å koble til hverandre og til de deilige godteriene når du spiller Om Nom Connect Classic på Spillespille.no. I dette fargerike spillet må du koble sammen to elementer som er av samme type. Hvis du klarer dette, fjernes disse to elementene fra brettet, og du får poeng. Du vinner nivået når hele brettet er ryddet. Dette høres enkelt ut, men det er en ekstra regel for Om Nom Connect Classic: for å koble sammen to elementer, må banen mellom dem være tydelig, så ingen andre elementer kan være i veien. Dette legger til et ekstra lag med kompleksitet til Om Nom Connect Classic, siden banen de fleste gangene er blokkert, spesielt i starten av nivået. Men hvis du står fast og ikke finner veien ut, kan du bruke en av Om Noms spesialgjenstander, som kommer i form av et forstørrelsesglass, som umiddelbart vil indikere en kamp du kan lage, eller du kan til og med stokke om brettet, slik at du får et friskt utseende på brettet. Og selv om du ikke trenger ekstra raske reflekser for å spille en runde med Om Nom Connect Classic, må du fortsatt ta hensyn til at det er en tidtaker som sakte tikker ned, så prøv å gjøre kampene så raske som mulig.

Den avslappende spillingen til Om Nom Connect Classic, morsom musikk og fortryllende grafikk gjør spillopplevelsen til en fryd å spille. Og hvis du liker karakterene fra Om Nom-universet, vil det garantert være en fryd å tilbringe noen ekstra øyeblikk med disse søte og vennlige karakterene.

Spill et morsomt spill, satt i Om Nom-verdenen, når du spiller Om Nom Connect Classic på Spillespille.no.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å velge spillelementene hvis du spiller fra et skrivebord. Hvis du bruker en mobilenhet, trykker du på skjermen der disse elementene er plassert for å velge dem.

Spill andre spill fra Om Nom-serien:

  1. Om Nom Connect Christmas
  2. Om Nom Bounce
  3. Om Nom Run
  4. Cut the Rope: Experiments

Lignende spill:

Liker du Om Nom Connect Classic? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien tenkespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.