OMG Word Swipe

Gå inn i en verden av OMG Word Swipe og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste finn ord spill!

Ordspill lar deg lære nye ord, teste ditt nåværende ordforråd, og gjennom sine interessante regler får de deg til å lære, gi morsomme og spennende spillopplevelser. I OMG Word Swipe må du koble sammen bokstavene som er plassert på skjermen for å lage ord. På Spillespille.no kan du finne mange lignende ordpuslespill, og OMG Word Swipe kommer med sitt eget sett med ord, og selv om du allerede kjenner reglene, er moroa fortsatt på topp. Å løse gåter er alltid en morsom og avslappende måte å bruke tiden din på, og med OMG Word Swipe kan du også få fordelen av å lære og trene dine kunnskaper om ord.

Selvfølgelig kan ingen kjenne alle ordene fra et språk, så hvis du noen gang står fast, hjelper OMG Word Swipe deg, og med ett klikk på hint-ikonet setter spillet deg i riktig retning. Jo mindre du bruker dette systemet og jo raskere du gjetter ordet, jo flere poeng kan du score. Og med over 1000 nivåer vil du ha mange muligheter til å lære og forbedre deg. Reglene for OMG Word Swipe er veldig enkle, og alt du trenger å gjøre er å klikke på en bokstav, og deretter tegne en linje som forbinder alle de andre bokstavene for å lage et ord. Selvfølgelig vil noen ord være lettere å gjette, mens andre kan vise seg å være ganske vanskelige. Men selv om du ikke får ordet fra første forsøk, vil du fortsatt få fordelen av å lære et nytt ord.

Berik vokabularet ditt og ha det gøy på Spillespille.no og spill OMG Word Swipe.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å velge en bokstav og, mens du holder knappen nede, lag en linje mellom bokstavene for å lage et ord. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen og drar fingeren på skjermen i stedet.

Lignende spill:

Liker du OMG Word Swipe? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien finn ord spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.