Penguin Diner

Gå inn i en verden av Penguin Diner og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste restaurantspill!

Møt Penny the Penguin, din nye partner i kulinarisk kaos i Penguin Diner! Denne spreke, lille fuglen nøt bare en rolig tur i Antarktis da hun, ville du ikke vite det, svingte utenfor allfarvei og havnet i en verden av problemer. Tapt? Kryss av. Blakk? Dobbel sjekk. Stakkars Penny trenger din hjelp for å tjene en båtlast med penger og komme seg hjem til den bedårende pingvinfamilien hennes!

Så velkommen til Pennys ville og sprø restauranteventyr på Spillespille.no! Spenn på deg forkleet og forbered deg på å dykke inn i en morsom reise gjennom den vanvittige verdenen av restaurantadministrasjon. Med Penny ved din side, gjør deg klar til å servere noen seriøse smil, magelatter og, selvfølgelig, appetittvekkende måltider! Se for deg dette: en travel diner fylt med sultne kunder, alle med sine egne sære cravings og opprørende krav. Det er opp til deg og Penny å holde kaoset under kontroll og sørge for at hver bestilling serveres med en side av fantastiskhet. Fra å snu, sydende pannekaker til å lage fristende milkshakes, ingen oppgave er for stor eller for liten for denne dynamiske pingvinduoen!

Men pass på, min venn, for i Pennys verden er det uventede normen. Forbered deg på å møte oppsiktsvekkende utfordringer som vil teste din raske tenkning og lynraske reflekser. Men ikke bekymre deg! Bli med Penny på hennes episke reise tilbake til pingvinvennene hennes. Med din vidd, raske reflekser og et dryss av pingvinsjarm, er det ingen hindring som ikke kan overvinnes. Det er på tide å slippe løs din indre kokk, omfavne galskapen og hjelpe Penny med å komme seg hjem, én fornøyd kunde om gangen! Med Penny ved din side er alt mulig!

Når du overvinner hver kulinarisk gåte, vil du tjene kalde, harde penger som vil bringe Penny nærmere sin elskede familie. Så, hva venter du på? Få spillet ditt ansikt til ansikt, dykk ned i det deilige kaoset, og hjelp Penny med å piske opp en storm i den sprø restauranten hennes når du spiller på Spillespille.no. Antarktis er kanskje iskaldt, men latteren, eventyret og det å tjene penger er varmere enn en jalapeñopepper på en sommerdag!

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å samhandle med elementene fra spillet, for eksempel å velge kunder og deres bestillinger. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på disse elementene i stedet.

Spill andre spill fra Penguin Diner-serien:

  1. Penguin Diner 2

Lignende spill:

Liker du Penguin Diner? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien restaurantspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.