Princesses Homecoming Ball

Gå inn i en verden av Princesses Homecoming Ball og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Vi vet alle hva et hjemkomstball er: en årlig feiring for folk som gikk på høyskole eller universitet, en feiring som inkluderer sportsspill og en formell dans.

Prinsessene våre har nettopp gått ut av videregående og gjør seg klare for det fantastiske hjemkomstballet. Antrekkene deres vil bli gransket ned til minste detalj av resten av deltakerne. Misunnelse og kjærlighet vil være i luften!

Hver prinsesse vil ha på seg favorittfargen sin. Ikke nøl med og velg de mest elegante kjolene til disse nydelige prinsessene. Tilbehør antrekkene deres med noen elegante smykker, og ikke glem den berømte blomsterbuketten som hver av dem vil bære stolt!

Match riktig sminke til hver kjole og gjør dem om til balldronninger! La misunnelsen passere og få et smil på leppene til deres beste venner!

Lignende spill:

Liker du Princesses Homecoming Ball? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.