Kiss, Marry, Hate Challenge

Gå inn i en verden av Kiss, Marry, Hate Challenge og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste barbie spill!

Livet til Kevin har snudd helt siden han gikk over til den kuleste skolen i byen og ble med på fotballaget. Nå svermer det plutselig jenter rundt ham. Tre av hans nyfunne venner vil vite om de kan vinne hjertet til den stadig populære nye gutten, så de finner på en konkurranse! Hver av dem bestemmer seg for en klesstil hun liker og setter på sitt beste moteshow for Kevin. Vil en jente være hans smak?

Dette populære spillet for jenter er mye moro og oppfordrer spillere til å kle opp disse søte karakterene. En vil kle seg i grungerock-stil, en i myk jentestil og til slutt en i kul skolejentestil, etter å ha raidd garderobene deres for den perfekte looken - selvfølgelig akkompagnert av passende sminke! Det er ikke komplett uten tilbehør, som briller, vesker og smykker som legger til den spesielle prikken over i'en. Så er det Kevins tur til å dømme – han vil overraske dem ved å velge hvem han vil kysse, gifte seg med eller hate! Spill dette morsomme og fascinerende spillet i dag, noe du garantert vil like!

Er du klar for Kiss Marry Hate Challenge? Så kom igjen jenter, bli med på dette flotte klesspillet og kom tilbake for flere jentespill laget for deg!

Lignende spill:

Liker du Kiss, Marry, Hate Challenge? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien barbie spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.