Punk Lolita Fashion

Gå inn i en verden av Punk Lolita Fashion og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Sjekk ut dette superkule klesspillet av Rinmaru! Hvis du liker punkvibber og elsker Lolita-spill, kommer du til å bli helt hekta på denne! Først må du velge hudtone, hårfarge og frisyre. Enten du føler en kort punker eller noe langt og edgy, de har dekket deg.

Nå kan du dykke ned i en garderobe full av trendy Y2K-antrekk med emo og skumle stiler. Er du mer en alternativ pop-rock-sanger? Vel, velg en drapsskjorte eller bluse, lag opp med noen skjørt i Lolita-stil, fra korte til brede og lange, alt utsmykket med kul hodeskalle og gotisk design!

I neste seksjon kan du bli viktoriansk-inspirert med mørke kjoler, leggings, tights og et utvalg av lange industrielle støvler, hæler eller joggesko – selv om, la oss være ekte, støvler her regjerer helt.

For å fullføre utseendet ditt, ta på deg et rødt eller svart slips, ta deg noen fantastiske hatter, punkbelter, halskjeder med hodeskalle eller kors og alle slags skumle bling. Du kan til og med rocke en emo-hodeskalleveske og mer! Og ikke glem å klikke på de fargede sirklene for å endre bakgrunnsfargen.

Når du er fornøyd med den episke kreasjonen din, trykk på Fullfør-knappen og vis frem stilen din!

Lignende spill:

Liker du Punk Lolita Fashion? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC