Seven Stylish Days

Gå inn i en verden av Seven Stylish Days og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Gjør deg klar for en motegalskap som kommer til å lyse opp skjermene dine, fordi Seven Stylish Days er her for å servere deg det heftigste, mest trendy og mest imponerende utseendet noensinne! Det er et stiloppgjør som får deg til å skrike "Ja, dronning!" mens du dykker ned i en uke med fabelaktig mote med våre syv fantastiske prinsesser. Ta tak i stilsepteret ditt, for det er på tide å styre rullebanen!

Mandag starter med Beachside Romance, hvor prinsessen vår handler om å slikke sol med stil. Se for deg dette: flytende kjoler, floppy hatter og sandaler som er definisjonen på avslappet chic. De strutter langs strandlinjen som om de eier den, og åh, det gjør de!

Men hold på hattene, for tirsdag handler om den kommende boho-bruden. Det stemmer, vi snakker Boho Wedding Vibes! Det er flytende kjoler, blomsterkroner og den bekymringsløse ånden som er så bohemsk. Det er som om Coachella møter et eventyr, og det gir oss alle følelsene.

La oss nå ta en sving til onsdag, hvor Glamorous Night Out er navnet på spillet. Paljetter, glitter og høye hæler som strekker seg mot stjernene. Denne prinsessen går ut med stil, og den røde løperen har ikke noe på henne!

Torsdag handler om Chic in the City. Tenk på elegante dresser, kule kjoler og en dash av attitude som er klar for rullebane. Fra styremøter til fester på taket, denne prinsessen viser byen hvem som er sjefen.

Men vent, det er mer! Fredagen kommer med grunge, og det er så kult. Distressed jeans, grafiske t-skjorter og den uanstrengte edgy stemningen som skriker "Jeg våknet slik." Denne prinsessen rocker i grungen og ser ut som om det ikke er noens sak!

Og selvfølgelig kan vi ikke glemme lørdagen. Det er tid for ballball, og disse prinsessene er blendende som aldri før. Kjoler som snurrer, glitrende juveler og hår som er kronen verdig. Det er en natt å huske, og hun eier rampelyset.

Men hold fast på stiltiaraen din, for du lager ikke bare antrekk! Du er også mester i tilbehør og sminke. Fra statement-vesker til smykker som skinner som stjernene, du er stilhviskeren de har ventet på. Og når det kommer til sminke, gir du dem et utseende som slår ut hele dagen. Når du har laget disse heftige ensemblene, fange kreasjonene dine! Last ned disse imponerende antrekkene, vis dem frem for troppen din, og la verden være vitne til stiltalen din. Det er et stileventyr som får alle til å snakke, så gjør deg klar til å bringe motebålet som aldri før!

Så gjør deg klar for Seven Stylish Days hvor hver dag bringer en ny bølge av motemagi. Fra stranddrømmer til ballnattdrømmer, du er stilikonet de har ventet på. Rullebanen venter, og du er i ferd med å gjøre den til ditt rike!

Lignende spill:

Liker du Seven Stylish Days? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.