Ram The Yoddha

Gå inn i en verden av Ram The Yoddha og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Hvis du lurer på hvordan Robin Hood fikk bli den beste bueskytteren i England, kan du trolig gjette at det var på grunn av hans stadige praksis med baugen. Ram The Yoddha gir deg muligheten til å trene sikte og dine ferdigheter med baugen, slik at det ved slutten av spillet kan du få en følelse av hva ekte masterom føles som.

I Ram The Yoddha spiller du som Lord Ram, en stor bueskytter, som må eliminere den onde hæren som angriper ditt land. For å omsette inntrengerne må du sikte og skyte dem så fort du kan, for hvert skudd er tidsinnstilt, og tidtakeren blir bare nullstilt etter at du tok din skyter. Men det betyr ikke at du kan behandle buen din som en maskinpistol, fordi du har et begrenset antall piler.

Fra tid til tidsspesielle krefter dukker opp i nivået og hvis du kan treffe dem vil du få en spesiell evne som du kan bruke til å bedre klarlegge nivået på foer. Og hvis du sikter mot hodet kan du umiddelbart ta ned en fiende.

Ha det gøy på Spillespille.no med et morsomt bueskytterspill!

Lignende spill:

Liker du Ram The Yoddha? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.