Rearrange Letters

Gå inn i en verden av Rearrange Letters og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ordspill!

Lær nye ord, test kunnskapene dine og ha det gøy på Spillespille.no med Rearrange Letters, et spill som er flott for når du leter etter en beroligende opplevelse, der utfordringen ikke kommer fra hvor raske fingrene dine er, men mer fra hvor raskt sinnet ditt fungerer, så vel som rikdommen til kunnskapen din. Og fordi alle er forskjellige og har interesser som varierer veldig, er fagene du kan velge i Rearrange Letters også forskjellige. Du kan velge å løse en gåte, gjette en film, identifisere en tegning eller bare fortelle betydningen av et tilfeldig ord. Hvis du føler deg eventyrlysten, kan du også velge et alternativ der alle disse forskjellige emnene kan dukke opp i løpet av en runde.

For å holde temaet med sin avslappende natur, kan Rearrange Letters spilles med bare én hånd. Dette kan sikre at du kan søke med den andre hånden gjennom en ordbok etter riktig svar, men den kan også inneholde favorittdrikken din, mens du prøver å løse utfordringene som spillet byr på. I begynnelsen av hver runde vises en rekke tilfeldige bokstaver på skjermen, og som tittelen på spillet antyder, må du flytte dem rundt og omorganisere dem på en slik måte at de svarer på spørsmålet som er plassert nederst av skjermen, eller de identifiserer riktig tegningen som er foran deg. Eller, hvis du velger alternativet der du må finne ut tittelen på en film, vil enten en ikonisk setning fra den filmen være ledetråden din, eller en kort beskrivelse. Og det kule med Rearrange Letters er at hvis du noen gang blir sittende fast eller bare mistet tålmodigheten, har du alltid et alternativ for spillet for å avsløre det riktige svaret for deg.

Finn de riktige ordene når du spiller Rearrange Letters på Spillespille.no og berik ordforrådet ditt.

Hvordan spille

For å spille må du bruke venstre museknapp for å velge en bokstav og, mens du holder knappen nede, flytte bokstaven til ønsket plassering. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen og, mens du holder fingeren på skjermen, flytter du den til posisjonen du vil plassere bokstaven.

Lignende spill:

Liker du Rearrange Letters? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ordspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.