Rope Bawling

Gå inn i en verden av Rope Bawling og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste tenkespill!

Rope Bawling er et interessant og morsomt arkadespill med en enkel premiss. Du har bowlingbollen et sted oppe i luften, og du må kutte tauet for å sende det mot pinnene. Du må fjerne alle disse pinnene fra brettet eller i det minste slå dem ned, avhengig av nivået. Dette er den riktige måten å vinne på, og det gir en veldig engasjerende, unik spilltilnærming.

Spillet har dusinvis av nivåer, og hver gang har du en ny startposisjon. Ballen kan henge rett opp, eller den kan faktisk bevege seg på grunn av måten den henges i tauet. Det er en spennende og morsom, morsom opplevelse for alle som ikke bare vil se hvor mange pinner de kan slå, men også eksperimentere og prøve å fjerne dem alle fra brettet.

Hvis du blir sittende fast etter et mislykket bowlingballkast, kan du alltids prøve på nytt. Rope Bawling tilbyr ubegrensede forsøk for hvert nivå. Det betyr at du kan eksperimentere, prøve ut nye strategier og se hva som fungerer. Du kan begynne å spille Rope Bawling akkurat nå på Spillespille.no, så det er en god idé å prøve det og teste bowlingferdighetene dine på en helt ny måte.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å klikke og sveipe hvis du bruker en PC eller bare sveip skjermen hvis du spiller fra en mobilenhet for å klippe snoren som holder bowlingkulen. Klipp den til rett tid og bruk tyngdekraften til å slå alle bowlingkulene som er plassert på plattformene.

Lignende spill:

Liker du Rope Bawling? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien tenkespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.