Sliding Slide

Gå inn i en verden av Sliding Slide og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste puslespill!

Hvis du liker puslespill, vil Sliding Slide garantert gi deg en utfordrende og morsom opplevelse. I dette skyvepuslespillet får du i oppgave å omorganisere brikkene i puslespillet for å lage den ukrypterede versjonen av et bestemt landskap. Som tittelen antyder, i Sliding Slide må du skyve brikkene rundt på brettet. Dette betyr at du ikke bare kan velge hvilken del du vil og plassere den på brettet. Du må omorganisere brettet nøye hver gang du vil gjøre et trekk. Dette øker utfordringen, for selv om du kanskje finner ut løsningen i Sliding Slide, er det kanskje ikke så trivielt å komme til den løsningen.

Sliding Slide har en mengde nivåer du kan trene opp hukommelsen og logikkferdighetene dine, og ikke bare det, du kan velge mellom tre vanskelighetsgrader for hvert puslespill du vil løse. Forskjellen mellom disse vanskelighetene er gitt av antall brikker du må gli rundt. Selvfølgelig øker utfordringen betraktelig å ha flere glidende puslespillbrikker. Samtidig kan det også øke tilfredsheten for hvert nivå du løser. Du trenger selvfølgelig ikke begynne med å løse et vanskelig puslespill, du kan jobbe deg opp til denne vanskeligheten.

Nyt et morsomt spill som vil teste tålmodigheten og organisasjonsevnen din på Spillespille.no og prøv ut Sliding Slide.

Hvordan spille

Klikk med venstre museknapp eller trykk på skjermen (hvis du bruker en mobil enhet), for å skyve puslespillbrikkene rundt.

Lignende spill:

Liker du Sliding Slide? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien puslespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.