Soldier Legend

Gå inn i en verden av Soldier Legend og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste action spill!

Fyll opp ammunisjon og forbered deg på å sørge for at romveseninvasjonen ikke vil ta over jorden, og få dem til å angre på beslutningen om å velge planeten vår som sitt neste reisemål. I Soldier Legend går du inn i støvlene til en modig soldat, en legendarisk soldat, som må kjempe med alle ferdighetene de har til rådighet for å eliminere fiendens trussel. Men du er ikke alene, for du har våpen til rådighet. Mange og mange våpen. Og ikke bare det, du har tilgang til luftangrep, miner og annet eksotisk utstyr som er laget for å ødelegge alt som står i veien for deg.

For å få tilgang til alle slags våpen med enorm kraft, må du eliminere fiendene dine. Dette vil få dem til å slippe mynter, som du vil bruke til å kjøpe våpen og andre ødeleggelsesverktøy. Og du trenger virkelig all hjelpen du kan få, for romvesenene kom også forberedt til denne kampen, med alle slags forskjellige tropper som har forskjellige krefter og våpen. Så ikke tenk at du i Soldier Legend bare må trykke på avtrekkeren og se kulene fly, for du må tilpasse deg fiendene som angriper deg og prioritere hvilken som må elimineres først. Og en annen grunn til at du må være forsiktig med hvordan du skyter kulene dine, er at du med jevne mellomrom må lade pistolen på nytt. Og hvis det er én ting du ikke vil ha når romvesener svermer til posisjonen din, er det å måtte lade våpenet ditt på nytt.

Gjør deg klar til å eliminere noen romvesener når du spiller Soldier Legend på Spillespille.no og se hvilken poengsum du kan oppnå.

Lignende spill:

Liker du Soldier Legend? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien action spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.