Solitaire Mahjong Juicy

Gå inn i en verden av Solitaire Mahjong Juicy og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste mahjong spill!

Spill noen avslappende runder med Mahjong mot et karibisk bakteppe på Spillespille.no når du velger Solitaire Mahjong Juicy. Med sin stiliserte grafikk og positive lyder, skaper Solitaire Mahjong Juicy en ganske glad atmosfære, og det morsomme spillet til Mahjong vil også hjelpe deg med å få et smil på ansiktet ditt. I likhet med andre Mahjong-spill, i Solitaire Mahjong Juicy må du matche så mange brikker som har samme design på seg, mens du kjemper mot tidtakeren. I Solitaire Mahjong Juicy viser flisdesignene alle slags smakfulle frukter og fruktjuice, som garantert får vann i munnen.

Men det handler ikke bare om å finne hvor to matchende fliser er, for du må også passe på at flisene ikke blokkeres av andre fliser, og også, fordi disse elementene er stablet på hverandre, må de være på samme nivå. Og hvis du er rask nok, kan du også få fordelene med en poengmultiplikator, som legger til flere poeng til din endelige poengsum. Solitaire Mahjong Juicy har også noen nyttige funksjoner som hjelper deg å lage så mange kamper du kan: du kan be om hint, du kan stokke brettet, og spillet viser deg også hvor mange kamper som kan gjøres hver runde. Dette kan hjelpe deg med å fokusere innsatsen.

Finn kampene og slapp av på Spillespille.no når du spiller Solitaire Mahjong Juicy.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge flisene du vil matche, eller for å trykke på knappene. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på disse elementene i stedet.

Lignende spill:

Liker du Solitaire Mahjong Juicy? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien mahjong spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.