Mahjong Kitchen

Gå inn i en verden av Mahjong Kitchen og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste mahjong spill!

Et deilig Mahjong-spill venter på deg på Spillespille.no. Gå inn på et fantastisk kjøkken og nyt det avslappende spillingen som Mahjong-spillene er kjent for, og spill Mahjong Kitchen. Som de fleste Mahjong-spill, i dette spillet må du også finne de matchende parene for å score poeng og for å gå videre til neste nivå, og i Mahjong Kitchen er dette morsomme spillingen tematisert rundt smakfulle oppskrifter og alle slags ting du forventer å finne på et kjøkken. I tillegg til å matche to fliser som har samme matvare på seg, som er plassert på kanten av stabelen, er det i Mahjong Kitchen lagt til en historie for å gi deg litt ekstra kontekst til opplevelsen. I Mahjong Kitchen er du ansvarlig for å drive en restaurant, og ved å matche fruktene eller grønnsakene kan du oppdage alle slags oppskrifter, som du deretter kan bruke til å utvide virksomheten din.

Å oppdage nye oppskrifter og retter er en del av moroa med Mahjong Kitchen, og når du kobler det sammen med reglene for Mahjong, vil du garantert få en opplevelse som vil glede deg. Jo flere oppskrifter du oppdager, jo mer utvides menyen din, noe som åpner for flere mulige kombinasjoner. Spenningen ved å låse opp en ny rett gir Mahjong Kitchen en god følelse av progresjon, og å se menyen din vokse er en ekstra bonus til det avslappende spillingen som Mahjong-spillene gir.

Spill et morsomt Mahjong-spill med kjøkkentema på Spillespille.no, oppdag nye oppskrifter og nyt en runde med Mahjong Kitchen.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å velge flisene du vil matche. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på disse brikkene i stedet.

Lignende spill:

Liker du Mahjong Kitchen? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien mahjong spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.