Scorpion Solitaire

Gå inn i en verden av Scorpion Solitaire og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kabal spill!

Scorpion Solitaire er en morsom type kortspill, som har bestått tidens tann og har gitt utallige timer med underholdning for mange mennesker som ønsker å unnslippe kjedsomhet fra hele verden. Dens enkle regler og enkle, men effektive grafikk kan vise seg å være akkurat det du trenger når du trenger å rømme i noen øyeblikk og slappe av på en morsom, men utfordrende måte.

Reglene er de samme som du allerede kjenner fra andre populære Solitaire-spill, og du må stable kortene i rekkefølgen etter rangering. Men kjennskap til reglene er en god ting i tilfellet med Scorpion Solitaire, fordi det betyr at det er et godt valg når du vil spille noe du kjenner reglene for. I tillegg er det at det ikke belaster refleksene dine også en god ting, fordi du kan gjøre andre ting mens du spiller spillet. Og de tre forskjellige vanskelighetsnivåene gir deg akkurat nok tilpasningsmuligheter til å sikre at du har akkurat passe mengde utfordringer.

Spill et klassisk spill med Scorpion Solitaire på Spillespille.no og se hvor mange poeng du kan score.

Hvordan spille

Hvis du er på en PC, bruk venstre museknapp for å velge og flytte kortene, og hvis du bruker en mobilenhet, trykk på skjermen for å samhandle med spillet.

Lignende spill:

Liker du Scorpion Solitaire? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kabal spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.