Squid Challenge

Gå inn i en verden av Squid Challenge og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Du har sett på serien som har blitt et verdensomspennende fenomen, nå er det på tide å prøve ut spillet. I Squid Challenge får du spille det berømte Red Light, Green Light fra den legendariske koreanske serien. Gjengitt i vakker 3D-grafikk, du kan kjenne på noen av spenningen som karakterene har følt seg mens de spiller.

Å vinne dette spillet, dine reflekser og oppmerksomhet må virkelig være prisanert for handling, for alt kan endre seg i ett kort øyeblikk, og det kan være forskjellen på å vinne eller tape. Og det å være pasient er også livsviktig i Squid Challenge.

Reglene er enkle, man må fremme til målstreken når robotdukken som legges ved den andre enden av banen, har ryggen vendt ryggen til deltakerne. Når du ser at roboten blir til å møte deg, betyr det at du må slutte raskt. Enhver deltaker som ikke har klart å stoppe vil bli skutt ned.

Mens reglene er enkle, vil vinne dette spillet likevel vise seg å være en utfordring. trinn i arenaen på Spillespille.no og komme over utfordringen i Squid Challenge.

Lignende spill:

Liker du Squid Challenge? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.