Steampunk Insta Princesses

Gå inn i en verden av Steampunk Insta Princesses og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Steampunk-design har sine røtter i sci-fi. Dens fantasifulle, retro-møter-fremtidens tilnærming har gitt fødsel til en unik estetikk som du sent vil glemme. Umiddelbart gjenkjennelig, steampunk er sterkt avhengig av ekteskapet mellom historie og dampdrevet maskineri for å skape et glatt utseende og følelse i alt den berører.

Verden begynte å sette pris på steampunk-estetikken og gradvis ble dens innflytelse følt i mote, kino og kultur. Disse prinsessene sviktet seg ikke og bestemte seg for å overraske hverandre ved å ha på seg de mest representative steampunk-antrekkene. Steampunk-mote er en blanding av viktoriansk stil og futuristiske elementer med noen damp-inspirerte gjenoppfinnelser.

Korsetter, mørke farger, skinn- og metallbøyler, topphatter og dusterfrakker, briller og monokler er bare noen av de typiske steampunk-elementene. Spill dette kule klesspillet og lag de kuleste steampunk-antrekkene til disse prinsessene. Ikke glem den typiske sminken til denne stilen. Alt vil bli presentert for deres virtuelle følgere på sosiale nettverk!

Lignende spill:

Liker du Steampunk Insta Princesses? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!