Steampunk Insta Princesses

Gå inn i en verden av Steampunk Insta Princesses og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Steampunk-design har sine røtter i sci-fi. Dens fantasifulle, retro-møter-fremtidens tilnærming har gitt fødsel til en unik estetikk som du sent vil glemme. Umiddelbart gjenkjennelig, steampunk er sterkt avhengig av ekteskapet mellom historie og dampdrevet maskineri for å skape et glatt utseende og følelse i alt den berører.

Verden begynte å sette pris på steampunk-estetikken og gradvis ble dens innflytelse følt i mote, kino og kultur. Disse prinsessene sviktet seg ikke og bestemte seg for å overraske hverandre ved å ha på seg de mest representative steampunk-antrekkene. Steampunk-mote er en blanding av viktoriansk stil og futuristiske elementer med noen damp-inspirerte gjenoppfinnelser.

Korsetter, mørke farger, skinn- og metallbøyler, topphatter og dusterfrakker, briller og monokler er bare noen av de typiske steampunk-elementene. Spill dette kule klesspillet og lag de kuleste steampunk-antrekkene til disse prinsessene. Ikke glem den typiske sminken til denne stilen. Alt vil bli presentert for deres virtuelle følgere på sosiale nettverk!

Lignende spill:

Liker du Steampunk Insta Princesses? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.