Dress To Impress Back To School

Gå inn i en verden av Dress To Impress Back To School og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Gjør deg klar til å starte skoleåret med stil, for Dress To Impress Back To School er her, og det er et oppsiktsvekkende showdown av mote, vennskap og fabelaktighet som kommer til å få deg til å trille tingene dine nedover skolens haller som aldri før! Det er en stilkonkurranse av episke proporsjoner, og alt handler om å vise frem moteferdighetene dine.

Møt Babs og hennes tre BFF-er, de ultimate lagmålene. Når skoleåret begynner, har de bestemt seg for å øke innsatsen og gjøre sin store entré med en motekonkurranse som vil forlate alle i ærefrykt. Det er en vennskapelig kamp å se hvem som kan samle flest stilpoeng og vinne den ettertraktede tittelen som skolens motedronning! Fire forskjellige stilpersonas venter – fra casual chic til preppy perfeksjon, det er på tide å lage de mest fengslende antrekkene for hver av disse fashionistaene. La oss dykke inn i mulighetenes skap, kjære! Fra trendy t-skjorter til fantastiske kjoler, kule bukser til snurreverdige skjørt, funky sokker til killer-kick – skolegarderoben er lerretet ditt, og det er på tide å male med stil!

Tilbehør er nøkkelen, kjære! Statement-smykker, fabelaktige briller og vesker som skriker «fashionista on the prowl». Alt handler om detaljene, og du er mesteren i å lage tilbehør. Og når det kommer til frisyrer, må du sørge for at de er på punkt – fra elegante og elegante til ville og utemmet, du er den ultimate hårguruen.

Men det er ikke alt – sminke er også viktig! Lag utseende som er dristige, dramatiske og perfekt tilpasset hver stilpersona. Fra glitrende øyne til dristige lepper, du er øyeblikkets makeupartist.

Nå, etter at du har forvandlet Babs og hennes BFFs til stilsensasjoner, er det på tide å se hvem som tar hjem kronen. Hver deltaker vil få en rangering fra 1 til 100, og vinneren vil bli erklært skolens ultimate motedronning!

Når poengsummene er inne, er det på tide å fange motemesterverkene dine. Last ned de fantastiske utseendene, vis dem frem for mannskapet ditt, og la verden se stiltalen din. Det er en motekonkurranse som får alle til å snakke!

Så, gjør deg klar for Dress To Impress Back To School, hvor mote regjerer, vennskap knyttes, og skolebanen er ditt rike. Fra uformell kul til fabelaktig chic, du er stilguruen disse jentene har ventet på. Er du klar til å kreve tittelen skolens motedronning?

Lignende spill:

Liker du Dress To Impress Back To School? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.