Stick War

Gå inn i en verden av Stick War og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste stickman games!

Krig har kommet i landene til Stick War, og det er opp til deg å lede troppene dine til seier. Stick War er et annet Flash-spill som du enkelt kan spille igjen på Spillespille.no. Takket være emuleringskraften og gjennom Ruffle kan du oppleve dette klassiske spillet, i all sin prakt, på Spillespille.no, og kan trene dine strategiske muskler i noen harde kamper.

Målet ditt i Stick War er å skape en hær og sende den for å kjempe mot en tilsynelatende endeløs sverm av fiender, som stadig kommer for å angripe deg. Men du velger ikke bare troppene dine og sender dem til kamp. I Stick War kan du kontrollere hver av enhetene dine individuelt, slik at du har litt mer kontroll over hva som skjer. Ting blir ganske intenst ganske snart, og gjennom kampanjen vil Stick War levere strategibehovene dine ved å gi deg raske og raske kamper mot en nådeløs fiende.

Du kan sende til kamp alle slags enheter, og det er opp til deg å bestemme hvilke som er best i hver situasjon, ettersom noen er sterkere mot en bestemt type enhet. Denne konstante vurderingen av slagmarken er bare en av måtene Stick War holder deg engasjert på, og holder moroa i gang. En annen måte er gjennom den interessante historien, som gir deg litt mer kontekst til kampene som skjer på skjermen.

Heldigvis er mange Flash-spill igjen tilgjengelige i nettleseren, takket være fantastiske emulatorer som Ruffle, og på Spillespille.no kan du nyte alle slags klassiske Flash-spill, som en stund ikke var tilgjengelige i nettlesere. Stick War er et spill du kan spille akkurat nå, så kom og led hæren din til seier.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge og samhandle med troppene dine, og bruk WASD eller piltastene for å flytte karakterene rundt. Trykk Space for å utføre handlinger.

Lignende spill:

Liker du Stick War? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien stickman games for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC