Ragdoll Rise Up

Gå inn i en verden av Ragdoll Rise Up og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste stickman games!

Med ballonger som ditt eneste transportmiddel, er Ragdoll Rise Up et spill der du må flyte til toppen av nivået. Ting er selvfølgelig ikke så enkelt, og gjennom de mange nivåene ber Ragdoll Rise Up deg om å eliminere alle de forskjellige hindringene som er spredt utover etappene, hvis du ønsker å rømme med ballongene dine.

Disse hindringene kan være alt fra blokker som bare blokkerer veien, til farlige pigger, som vil ødelegge ballongen din hvis du kolliderer med dem. Og mens ting starter sakte, jo mer du spiller, desto vanskeligere blir hindringene, og noen etapper ser til og med ulike typer farer kombinert. For å rydde banen slik at karakteren din kan fly bort, må du trykke på disse hindringene. Men det er ikke bare hastigheten du må velge disse elementene med som blokkerer veien, det er også rekkefølgen du velger å fjerne dem i.

Det første som fanger oppmerksomheten din etter at du begynner å spille Ragdoll Rise Up kan være dens særegne kunststilen, som kan minne deg om blyanttegningene som barn noen ganger lager. Disse visuelle elementene gir virkelig Ragdoll Rise Up en unik atmosfære, og gjør handlingen mye mer leken. Og, i sammenheng med spillet, mye mer troverdig.

Bruk ballonger for å krysse nivået når du spiller Ragdoll Rise Up på Spillespille.no og ha det gøy!

Hvordan spille

Hvis du bruker en PC, bruk venstre museknapp for å klikke på de ulike elementene fra skjermen for å fjerne dem. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på disse hindringene med fingeren.

Lignende spill:

Liker du Ragdoll Rise Up? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien stickman games for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.