Stickjet Challenge

Gå inn i en verden av Stickjet Challenge og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste stickman games!

Hvis det å fly med en rakett på ryggen er noe som virker som en morsom måte å navigere på nivåene på, så er Stickjet Challenge spillet for deg. Gjennom en rekke interessante og utfordrende nivåer krever Stickjet Challenge at du når målstreken i ett stykke for å komme til neste nivå. Som du forventer av de fleste spill du kan spille på Spillespille.no, introduserer de første stadiene sakte verdens regler, og når du først har blitt vant til disse begynner den virkelige utfordringen.

Karakteren i Stickjet Challenge har det definitivt travelt, fordi de løper konstant, og du kan bare kontrollere start og stopp av raketten som er festet til ryggen. Selv om dette kan virke enkelt å gjøre, vil det absolutt være tider hvor du ville satt pris på om du kunne stoppe et øyeblikk for å ha bedre kontroll over flyturen. Men å ha kontroll bare over raketten holder virkelig intensiteten oppe, og dette øker absolutt spenningen ved å unnslippe alle de farlige hindringene spredt over nivåene.

Mestr kunsten å fly ved hjelp av en rakett når du spiller Stickjet Challenge og har det gøy!

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp hvis du bruker en datamaskin for å bruke raketten, eller trykk på skjermen hvis du bruker en mobilenhet.

Lignende spill:

Liker du Stickjet Challenge? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien stickman games for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.