Swat Vs Zombies

Gå inn i en verden av Swat Vs Zombies og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste zombie spill!

Å overleve mot monstre er bare nok en dag i zombieapokalypsen for SWAT-medlemmet fra Swat Vs Zombies, et morsomt spill der du må bruke strategi og reflekser for å leve en dag til og tjene penger, som du kan bruke til å forbedre sjansene dine for å overleve ytterligere . Den brutale verdenen til Swat Vs Zombies byr på mange utfordringer, og disse kommer i form av dødelige zombier som hele tiden kommer mot deg og prøver å spise hjernen din. Heldigvis har du våpen til din disposisjon. Mange og mange våpen. Men for å få tilgang til alle disse våpnene må du tjene penger, og i denne versjonen av apokalypsen er den eneste måten å tjene penger på å eliminere zombier.

Selv om det er uunngåelig å miste livet de første gangene, jo mer du klarer å eliminere zombier og begynne å tjene penger og få tak i bedre våpen, vil du snart se at sjansene dine for å overleve betydelig forbedres, og scenarier som ville ha tidligere ment visse undergang nå er en lek å gå gjennom. Hver gang du blir overveldet av zombier får du besøke butikken, som er full av alle slags dødelige verktøy, fra motorsager, sverd til maskingevær og hagler. Hvis du har nok penger, kan du kjøpe dem og ødelegge zombiene. Og du trenger all ildkraften du kan få, fordi Swat Vs Zombies har flere nivåer, hver med sine egne unike egenskaper. Og zombier. Mange og mange zombier.

Bli en ustoppelig kraft i zombieapokalypsen fra Swat Vs Zombies når du spiller på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk WASD eller piltastene for å flytte karakteren din og trykk på venstre museknapp for å skyte. Unngå zombiehorden så lenge du kan, tjen penger og besøk butikken for å få nytt utstyr som hjelper deg med å eliminere zombiene.

Lignende spill:

Liker du Swat Vs Zombies? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien zombie spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.