Tap Tap Goals

Gå inn i en verden av Tap Tap Goals og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste fotballspill!

VM starter tidlig på Spillespille.no og fotballferdighetene dine blir satt på prøve i det fartsfylte og intense Tap Tap Goals, hvor målet selvfølgelig er å score så mange mål du kan før fristen går ut. Men bortsett fra det faktum at du må score mange mål og at du spiller med en fotball, avviker Tap Tap Goals fullstendig fra fotballspillet som du kanskje allerede kjenner og elsker, og bringer inn nye og spennende utfordringer du kan glede deg over . Mens du fortsatt må forutsi hvordan tyngdekraften vil påvirke ballen, må du i stedet for å unnslippe spillere tappe ballen slik at den unngår blokkene som står mellom deg og målstolpen, samt bombene som sprer miljøet, som legge til mye uforutsigbarhet og få deg lenger unna å score et mål.

Inkluderingen av en tidtaker øker virkelig utfordringen og spenningen til Tap Tap Goals, og den konstant skiftende naturen til hindringene som er i veien krever at du hele tiden tilpasser deg og planlegger skuddene dine nøye. Etter noen forsøk får du en naturlig følelse av hvor store hoppene for ballen er, og du må bruke denne kunnskapen godt, for jo flere poeng du scorer, jo mer kaotisk kan feltets konfigurasjon bli. , med flere bomber og blokker plassert i veien. Heldigvis tilbakestilles timeren etter hvert mål. Og en annen måte som Tap Tap Goals gjør ting litt enklere på, er at du ikke trenger å kontrollere retningen til ballen manuelt, siden den beveger seg automatisk til venstre eller høyre, avhengig av hvilken retning du scoret ditt siste mål.

Selv om grafikken er i en mer tegneseriestil, er Tap Tap Goals fortsatt et flott spill for å få deg i humør for de kommende fotballmesterskapene. Kom og spill på Spillespille.no og gjør deg klar til å score mange mål!

Hvordan spille

Hvis du spiller på en PC, må du klikke på skjermen ved å bruke venstre museknapp for å hoppe. Hvis du bruker en mobil enhet, kan du få ballen til å hoppe i luften ved å trykke på skjermen.

Lignende spill:

Liker du Tap Tap Goals? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien fotballspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.