Puppet Soccer Challenge

Gå inn i en verden av Puppet Soccer Challenge og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste fotballspill!

Forbered deg på verdensmesterskapet når du spiller Puppet Soccer Challenge på Spillespille.no. I dette morsomme fotballspillet får du sjansen til å øve på dine skyteferdigheter ved å gjøre ditt beste for å score så mange mål som mulig, ved å plotte ballens bane nøye, samtidig som du tar hensyn til alle slags hindringer som står mellom deg og målstolpen. I tillegg til å velge riktig vinkel å fotografere, må du også velge riktig hastighet. Akkurat som i det virkelige spillet er veien til å score mål sjelden klar, så du må tilpasse deg hvis du vil ha høyest poengsum.

Med sine villedende enkle kontroller kommer utfordringen fra Puppet Soccer Challenge fra å ha et godt grep om spillerens evner, og også fra å kunne velge ballens bane riktig. Og fordi fotballbanen er i en konstant endring, med forskjellige nye elementer lagt til etter hvert mål du klarer å score, må du tilpasse deg veldig raskt til hver nye situasjon. Men etter at du mestrer spillets innledende læringskurve, vil du score mål til venstre og høyre. Atmosfæren til Puppet Soccer Challenge tar deg med på en fotballbane, og med sin stiliserte grafikk og positive lyder vil fotballopplevelsen garantert glede deg.

Scor så mange mål du kan og ha det gøy når du spiller Puppet Soccer Challenge på Spillespille.no.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp for å velge vinkelen og skuddkraften til bildene dine. Hvis du bruker en mobilenhet, trykk på skjermen i stedet for å velge disse parameterne.

Lignende spill:

Liker du Puppet Soccer Challenge? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien fotballspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.