Temple Jewels

Gå inn i en verden av Temple Jewels og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste bejeweled spill!

Spillespille.no ønsker deg velkommen til den blendende verdenen til Temple Jewels! Gjør deg klar til å legge ut på et spennende eventyr som matcher edelstener som vil holde deg underholdt i timevis. I Temple Jewels vil du finne deg selv fordypet i en fascinerende reise gjennom 101 fengslende nivåer. Forbered deg på en eskalerende utfordring mens hvert nivå presenterer en ny test av din strategiske tenkning og lynraske reflekser. Spillet starter forsiktig, slik at du kan bli kjent med mekanikken, men frykt ikke, for vanskelighetsgraden øker for hvert nivå du erobrer!

Etter hvert som du gjør fremgang, vil du møte et stadig voksende utvalg av glitrende edelstener, hver vakrere enn den forrige. Men ikke la lokket deres distrahere deg, ettersom brettet blir stadig mer overfylt med elementer, noe som krever at du tenker to skritt fremover. De senere nivåene av Temple Jewels lover spennende overraskelser og uventede hindringer, som sikrer at søken etter triumf forblir uendelig engasjerende.

Men hvis du blir sittende fast, ikke få panikk! Når det blir tøft, har Temple Jewels ryggen din med et smart hintsystem. Hvis du noen gang sitter fast og trenger et dytt i riktig retning, er det bare å aktivere hintet og la spillet lede deg til ære og til neste nivå.

Match edelstenene på skjermen og ha det gøy når du spiller Temple Jewels.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge en edelsten og dra enten opp, ned, til venstre eller høyre. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen og beveger fingeren i en av disse retningene i stedet.

Lignende spill:

Liker du Temple Jewels? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien bejeweled spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.