Jewel Shuffle

Gå inn i en verden av Jewel Shuffle og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste match 3 spill!

Jewel Shuffle er et klassisk matchende spill, men det er et matchende spill som, som tittelen antyder, er fullt av alle slags uvurderlige juveler. Fra diamanter til alle slags andre edelstener, Jewel Shuffle er en visuell fest for alle som liker skinnende ting. Men grafikken er bare ett aspekt av spillet, for selv om innstillingen til spillet er imponerende, er det spillingen som får deg til å komme tilbake til Jewel Shuffle.

Målet med Jewel Shuffle er å flytte rundt juvelene på skjermen på en slik måte at minst tre av samme type er på samme rad. Selv om dette til å begynne med kan høres ganske enkelt ut, men hvis du ønsker å oppnå de beste poengsummene, må du bruke en viss strategi på måten du beveger deg rundt på brettet, fordi hver gjenstand du fjerner fra brettet åpner veien for andre til falle i det tomme rommet. Dette sikrer at tavlekonfigurasjonen hele tiden endres, så hvis du ikke tar hensyn til dette kan du fort gå deg vill i alle de påfølgende endringene. Et annet aspekt du bør ta med i betraktningen når du vurderer hvilke kamper du skal gå etter, er de spesielle elementene som er på brettet. Når du klarer å matche dem, kan de bruke ulike effekter, som å blåse opp andre gjenstander i en kort radius rundt dem, eller en annen som bare fjerner gjenstander i en rett linje.

Når du fortsetter å lage fyrstikker og rydde brettet, fylles en stolpe sakte øverst på skjermen. Når den linjen er fylt, kommer du til neste nivå og fortsetter eventyret ditt i Jewel Shuffle.

Nyt en avslappende match 3-opplevelse på Spillespille.no og ha det gøy med Jewel Shuffle.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge og flytte juvelene rundt enten opp, venstre, høyre eller ned. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Lignende spill:

Liker du Jewel Shuffle? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien match 3 spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.