The Daily Diagonal Sudoku

Gå inn i en verden av The Daily Diagonal Sudoku og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste sudoku spill!

Sudoku er kjent for å være en fin måte å trene hjernen din på, da du i bunn og grunn må løse et interessant puslespill, og en av styrkene ligger i det faktum at reglene er enkle å lære, men gjennom sin natur er gåtene den tilbyr i uendelig mye. For å vinne et spill Sudoku må du fylle 9x9 rutenettet med tall, på en slik måte at hver kolonne, rad og 3x3 rutenett inneholder alle sifrene fra 1 til 9. Det som gjør The Daily Diagonal Sudoku unik er at den legger til en ny regel til spillet, og det er at du også må plassere sifrene ovenfor i en diagonal også.

Denne endringen, selv om den kan virke liten i begynnelsen, endrer virkelig ting og vil utfordre selv de mest dyktige Sudoku-spillerne. Men én ting er sikkert, du kan trene til hjertens lyst på Spillespille.no, fordi The Daily Diagonal Sudoku tilbyr deg et unikt puslespill hver dag, helt til du blir en mester i dette spillet. Og med et stort arkiv har du alltid et unikt puslespill til rådighet.

Lignende spill:

Liker du The Daily Diagonal Sudoku? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien sudoku spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.