The Office Guy

Gå inn i en verden av The Office Guy og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste action spill!

Hvem som helst kan ha en dårlig dag på kontoret, men i The Office Guy blir dette tatt til det ekstreme, fordi kontoret fra dette spillet er et sted fullt av farer, hvor du bare med dyktig bruk av våpen kan håpe på å rømme. Mens du kjemper deg gjennom horder av fiender, blir du stadig påminnet om at dette ikke er en vanlig dag på jobben.

Heldigvis er karakteren fra The Office Guy veldig dyktig, og det er en konstant strøm av våpen som kommer din vei for å hjelpe deg med eventyret ditt. Og du vil definitivt trenge dem alle, for fiendene er virkelig dødelige, og noen få treff kan bety at du må starte nivået på nytt.

Hvert nivå fra The Office Guy har et spesifikt mål som du må nå, og jo mer du avanserer, desto vanskeligere blir spillet og vanskeligere fiender vil prøve å stoppe deg. Disse fiendene har enten dødelige våpen, mye helse eller en kombinasjon av begge. Så vær forberedt på litt intens handling.

Se hva som venter på slutten av eventyret ditt fra The Office Guy når du spiller på Spillespille.no og gjør deg klar for et morsomt actionspill.

Hvordan spille

Kontroller karakteren din ved å bruke piltastene til å flytte til venstre eller høyre. Trykk på MELLOMROM-tasten for å bruke våpnene dine når en fiende kommer nær for å eliminere dem.

Lignende spill:

Liker du The Office Guy? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien action spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.