Marble Puzzle Blast

Gå inn i en verden av Marble Puzzle Blast og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste zuma spill!

Gå inn i en verden full av farger og begi deg ut på et morsomt eventyr, hvor raske reflekser og et godt sikte vil ta deg til neste nivå. Gjennom de mange nivåene tilbyr Marble Puzzle Blast en morsom og beroligende opplevelse, ikke bare på grunn av spillingen, men naturomgivelsene egner seg også til å skape en avslappende atmosfære. Målet med spillet er å forsiktig skyte kuler fra kanonen plassert midt på skjermen mot den sakte fremadskridende linjen av kuler. Men i Marble Puzzle Blast fjerner du ikke kulene fra skjermen ved å treffe dem, men ved å sørge for at minst tre kuler av samme type er koblet til hverandre. Så å skyte målløst vil bare gjøre ting verre. Hver av kulene du skyter er av en annen type, så sørg for at du sikter nøye. Hvis linjen med klinkekuler når utgangspunktet, må du starte nivået på nytt. Selvfølgelig, et annet dårlig aspekt ved å skyte uten noen strategi i tankene er det faktum at hvis du ikke fjerner klinkekuler fra brettet, legger du til den stadig voksende linjen av kuler, og kommer deg nærmere tap.

Det faktum at du må planlegge skuddene dine kan gjøre Marble Puzzle Blast litt mer utfordrende, men spenningen ved å slå klinkekuler på akkurat rett sted vil alltid være en god følelse. For å komme videre i Marble Puzzle Blast må du være en tålmodig spiller. Og jo bedre du er, jo bedre blir du til å overvinne de mange utfordringene Marble Puzzle Blast gir deg, spesielt på de senere nivåene. Disse nivåene har ikke bare alle slags forskjellige veier kulene tar mot målet, men også alle slags andre overraskelser blir kastet i vei.

Nyt Marble Puzzle Blast på Spillespille.no og se hvor mange av nivåene du kan fullføre.

Hvordan spille

Bruk musen til å sikte skuddene dine, og trykk på venstre museknapp for å skyte klinkekuler mot stabelen.

Lignende spill:

Liker du Marble Puzzle Blast? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien zuma spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC