TikTok Diva Dentist Adventures

Gå inn i en verden av TikTok Diva Dentist Adventures og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste doktor spill!

TikTok Diva Dentist Adventures følger eventyrene som en kjent artist fra TikTok har mens han besøker tannlegen. Etter å ha spist all slags mat, ender hun opp med en vond tannpine, så hun trenger tannlegen til å løse det for henne. Det er her TikTok Diva Dentist Adventures starter. Hovedfokuset for hele denne opplevelsen er å prøve å eliminere den uønskede smerten så raskt som mulig.

Du har flere enheter å velge mellom, og hver gang du spiller vil du bli veiledet om hvilke elementer du skal velge for å fullføre tannoperasjonen. Hver operasjon er unik, og det er det som gjør den så interessant, det faktum at du får ha kontroll og velge alt for å hjelpe TikTok-stjernen til å bli bedre.

Husk at hver enhet er unik, og du må bruke de riktige verktøyene for å gjøre henne bedre. Det vil alltid være alle slags utfordringer som dukker opp, som infeksjoner, mindre tannproblemer, til og med en abscess. TikTok Diva Dentist Adventures er et flott spill for alle og spesielt barn, siden de får lære mer om tannproblemer og enda bedre, de kan finne den rette måten å løse dem på. Bortsett fra å være lærerikt, er TikTok Diva Dentist Adventures også morsomt, og du kan spille det nå!

Lignende spill:

Liker du TikTok Diva Dentist Adventures? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien doktor spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.