Too Cool For School

Gå inn i en verden av Too Cool For School og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste monster high spill!

Vi vet alle at kunsten å kle seg kult ikke er for alle. Eller rettere sagt, du må ha en viss holdning for å kle deg kult! Neonfarger, ripede jeans eller crop-topper er ikke noe du bare kan velge tilfeldig. Disse fire videregående jentene bestemte seg for å overraske resten av klassekameratene ved å ha på seg de kuleste antrekkene til... videregående! Hjelp dem å velge det perfekte utseendet ved å spille hvert nivå i dette spillet for jenter. Velg det perfekte antrekket ved å inspisere garderobene deres nøye. Sminke spiller også en viktig rolle, så velg nøye den perfekte leppestiften, øyenbrynsmønsteret og øyenbrynslinjen og annen sminke som du tror vil passe til antrekket du har laget.

Overrask vennene dine ved å lagre antrekkene du lager. Vi venter på deg daglig med nye klesspill laget spesielt for deg!

Lignende spill:

Liker du Too Cool For School? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien monster high spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.