Turn Turn

Gå inn i en verden av Turn Turn og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste bilspill!

Hvis du er kjent med kjøring, vet du definitivt om hvor forsiktig du må være når du skal i et veikryss. Siden du drastisk må endre bevegelsesretningen, må du i tillegg til å bremse ned også være oppmerksom på innkommende trafikk. Turn Turn er som en skjæringssimulator, og du kan øve deg på timingen mange ganger når du spiller på Spillespille.no. Mens du nøye ser på bevegelsene til de andre bilene, må du tidfeste når det er det beste øyeblikket å avansere og gå i krysset. Selvfølgelig uten å krasje inn i et annet kjøretøy.

Og i Turn Turn kontrollerer du ikke bare kjøretøyet ditt, som du vanligvis er ansvarlig for når flere biler må inn i krysset. Så for å gå videre til neste veikryss, må du lære deg konfigurasjonen av veien og bruke denne kunnskapen slik at flere biler kan kjøre gjennom. Dette sikrer også at du virkelig har lært trafikkflyten i det aktuelle området, og at du mestrer når det er best å snu. Hvis du føler at du har spesielt godt grep om bilen din og veien, kan du også time svingene dine på en slik måte at du samler inn kontantene som noen av de andre bilene i trafikken har plantet bak seg. Du kan bare samle disse hvis du svinger på det perfekte tidspunktet i et veikryss. Heldigvis er dette bare bonuser, og du skal ikke føle noen forpliktelse til å få denne ekstra summen. Du kan bruke disse pengene til å låse opp nye biler, hvis du vil.

Finn ut når det er det optimale tidspunktet å levere inn Turn Turn når du spiller på Spillespille.no.

Hvordan spille

Hvis du spiller fra en stasjonær datamaskin, trykk på venstre museknapp for å snu kjøretøyet. Hvis du bruker en mobilenhet, trykker du på skjermen.

Lignende spill:

Liker du Turn Turn? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien bilspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.