Traffic Jam 3D

Gå inn i en verden av Traffic Jam 3D og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste bilspill!

Kjørespill er kjempegøy, og på Spillespille.no kan du sette deg bak rattet i alle slags kjøretøy. Fra racingspill, til parkeringsspill og alle slags andre morsomme spill med biler, kan du kjøre til du vil når du besøker Spillespille.no. Et slikt bilspill er også Traffic Jam 3D, hvor du får kjøre i alle slags scenarier, og du må utføre forskjellige oppgaver. Fra å nå destinasjonen din ved å veve gjennom intens trafikk, der sjåfører raskt skifter kjørefelt og du må tilpasse deg med et øyeblikks varsel, til å få et visst antall poeng i en bestemt tidsramme, vil du ha hendene fulle i Traffic Jam 3D. Helt bokstavelig talt vil de være fulle, da de vil klemme rattet hardt, spesielt i de situasjonene der du ser flere og flere biler foran deg.

Hvis du noen gang har vært i en storby, vet du hvor overfylt de kan bli, og antall biler i trafikken er noen ganger ganske svimlende. I Traffic Jam 3D får du kjøre gjennom en så travel by, og du kan velge mellom over tjue morsomme kjøretøy, hver med sine unike spesifikasjoner. Du kan forvente biler med forskjellige hestekrefter, bremser og kjøreegenskaper, og det som er kult er at du til og med kan tilpasse disse egenskapene. Du kan til og med endre hvordan bilen din ser ut. I tillegg er det flere moduser du kan spille i Traffic Jam 3D, for eksempel en karrieremodus, som er som en historiemodus, eller du kan bare streife rundt i byen når du velger gratismodus. Og hvis du blir lei av å kjøre gjennom byen, vær trygg, da du kan velge å gå i ørkenen eller på motorveien. Så hvis du vil blande ting, har du det alternativet i Traffic Jam 3D.

Kjør rundt i bilen din når du spiller Traffic Jam 3D på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk WASD eller piltastene for å kontrollere bevegelsen til kjøretøyet ditt.

Lignende spill:

Liker du Traffic Jam 3D? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien bilspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC