Jumpy Helix

Gå inn i en verden av Jumpy Helix og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Gå ned i tårnet i Jumpy Helix, et fartsfylt spill som du kan spille på Spillespille.no. Med sine enkle å huske regler og enkle kontrollskjema, er Jumpy Helix et spill som du kan spille i korte økter, og du kan prøve å slå den høyeste poengsummen din. I dette spillet styrer du en sprettball, og alt du trenger å gjøre er å omorientere tårnet på en slik måte at sprettballen passer i gapet som fører deg lenger ned, og også unngå alle farene som er plassert i veien for deg. .

Selvfølgelig, jo lenger ned du kommer, jo vanskeligere blir ting, og refleksene dine må være klare for å unngå og unnslippe alle farene som ligger foran deg. Heldigvis, hvis du klarer å rydde mange gulv, får du noen øyeblikk av uovervinnelighet, som du kan ta deg gjennom alle farene som kommer i din vei. Grafikken hjelper deg også med å se hvor farene kan ligge, men refleksene dine er det eneste som står mellom deg og å måtte starte på nytt.

Få en høy poengsum når du spiller Jumpy Helix på Spillespille.no og ha det gøy.

Hvordan spille

Trykk på venstre museknapp og flytt musen til venstre eller høyre for å orientere ballen. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på skjermen og sveip fingeren til venstre eller høyre for å flytte ballen rundt på skjermen.

Lignende spill:

Liker du Jumpy Helix? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.