Video Game Avatar Creator

Gå inn i en verden av Video Game Avatar Creator og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste rinmaru spill!

Utrolig fantasy, RPG-tema kle opp spill av Rinmaru! I dette spillet vil du være i stand til å lage din favoritt kvinnelige krigerkarakter, glupsk, magisk og sterk. Lag dine egne fantastiske historier og utvikler karakterene dine!

Start med å tilpasse genetikken din; velg fargen på huden din! Velg formen på øynene dine, det er mange å velge mellom! Du kan til og med redusere øyestørrelsen og avstanden mellom dem, samt høyden og mer! Slikt tilpassbart spill! Velg din munnform. Du kan endre leppene og munnstørrelsen samt posisjonere og farge dem! Velg din favoritt leppestift! Så har vi neseformen som du kan endre og størrelse og plassering. Legg til øyenskygger, sminke og du kan til og med elde karakteren din! Eller til og med muskuløs! Legg til triste tårer hvis du vil at karakteren din skal gråte lol, rød, fregner og mye mer! Legg til noen ansiktsarr og ansiktstatoveringer samt et sett med kroppstatoveringer fra forskjellige stiler og kulturer, for eksempel stamme- eller pirat-tatoveringer eller tradisjonelle japanske eller gamle kinesiske tatoveringer og mange flere! Endre form og farge på øyenbrynene dine! Øyenskygger også! Å, og neglefarger! Vi har nå frisyrene, mye å velge mellom, samt fargene! Miks og match hestehaler, toppextensions, smell, bottom extensions og bunnhår for å lage kule frisyrer for kvinner, anime manga-krigere! Klærne er like flotte og kan tilpasses! Du kan til og med velge sjangeren eller typen middelaldersk fantasikarakter du vil at karakteren din skal være: Gjør karakteren din til en bard, kriger, ranger, healer, mørk magiker, skytter eller beistmester! Hvis du velger Bard, velg en søt middelaldersk topp, som en kjoletopp med vakker pynt, legg til blomsterpyntede bukser og bukser! Legg til forskjellige typer middelalderske krigerhåndledd! Velg noen pene hodebånd og hodeplagg og til og med horn! Legg til alle slags søte og kule hæler med fine middelaldersmykker, farge det også! Legg til vakre smykker som øredobber med forskjellige interessante middelalderske og mystiske design, samt gull- og edelstenskjeder!, Legg til sommerfugler! Blå blomster! Du kan få karakteren til å ha sommerfuglvinger og annet kult fantasi-magisk tilbehør! Som du kan se, er dette spillet så rikt på fantasy middelalderalternativer!

Nå, hvis du velger en kriger, kan du selvfølgelig velge middelalderrustning, samt mørk eller lys ridderrustning, mørke eller lyse krigerhåndledd og -hjelmer, pansrede støvler og hæler, samt relatert krigstilbehør. Voktere har lignende egenskaper som krigeren, men Voktere kan holde et veldig kult solflagg og ha englevinger, samt en hellig bok eller kors og relaterte smykker! Healere har et mykere arsenal med pene alver og blomsterpynt som blomstrede pannebånd, støvler og hæler, og tilbehøret er så engleaktig! Det er også edelstener og månevinger! Når det gjelder Black Mage-kategorien, har du lettere gjenstander, men mørk gotisk estetikk som horn og en heksehatt, toppen og bunnen er også mørk gotisk, og til og med tilbehøret er mye mer obskure som demonvinger, ravner, edderkopper, mørk vampyrstil. halskjeder og øredobber, onde kuler, slanger og mer! Lag mørke magikere eller necromancers med denne kategorien! Gunners har mer en steampunk og viktoriansk klesstil! Legg til viktorianske piratkapteinhatter samt lange svarte hatter eller steampunkhatter, støvler og hæler! Legg til steampunk-tilbehør som er en rekke forskjellige verktøy, viktorianske smykker og steampunk-metallvinger! Til og med øyelapper! Beastmasters har mer en voldsom barbar klesstil, legg til demonhorn og barbariske stammetilbehør, legg til et kjøttstykke og lenker eller en pisk som tilbehør og andre barbariske stammesmykker! Velg mellom fantastiske middelalderske magiske rpg sterke sverd, septre, armbrøst, kroker, økser, buer, våpen, en harpe, en fløyte, en fløyte, en ljå, to ninjasverd eller katanas, lange sverd! Legg til magiske krefter som ild, dimensjon eller andre mystiske krefter! Du kan til og med legge til et kjæledyr som en bjørn, tiger og ulv! Plasser karakteren din i en fantastisk bakgrunn i fangehull og drager, som et krigerherberge, en slottshall, en magisk trehytte i skogen om natten, alveskogen eller bare en strukturert brun bakgrunn! Som du kan se, har dette spillet alt du trenger for å lage dine egne originale kvinnelige fantasy-rpg-karakterer!

Lignende spill:

Liker du Video Game Avatar Creator? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien rinmaru spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan bare spilles på PC