Viking Escape

Gå inn i en verden av Viking Escape og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste running games!

Gjør deg klar til å fly på en magisk drage og unnslippe monsterinvasjonen når du spiller Viking Escape på Spillespille.no. For å unnslippe en viss undergang må du dyktig unnvike fiendene som stadig kommer mot deg, og når unndragelse ikke er nok, kan du også skyte forskjellige typer prosjektiler for å ødelegge alt som står i veien for deg. Disse prosjektilene har styrker og svakheter, og du må lære hva som er best i hver situasjon. Husk at du ikke har uendelig ammunisjon, så velg nøye når du skal skyte, og vær på utkikk etter ammunisjonspåfyll på skjermen.

Fiendene som prøver å stoppe flukten din kommer i alle former og størrelser, og hver har en annen type angrep, så du vil møte noen som kaster prosjektiler mot deg, mens andre bare vil kollidere i deg og sakte tømme livet ditt på den måten. Men ved å bruke dragens smidighet og flotte reflekser, kan du unnslippe enhver fare som kommer.

Spill et morsomt spill i et fantasyrike når du velger Viking Escape på Spillespille.no.

Hvordan spille

Hvis du bruker et tastatur, bruk piltastene eller WASD for å kontrollere dragen og trykk MELLOMROM for å skyte prosjektiler. Klikk på prosjektilikonet som er plassert på venstre side av skjermen for å endre prosjektiltype. Hvis du bruker en mobilenhet, trykk på pilknappene på skjermen for å kontrollere dragen, prosjektilikonet som er plassert på venstre side av skjermen for å endre prosjektiltype, og skyteikonet som er på høyre side av skjermen. skjermen for å skyte.

Lignende spill:

Liker du Viking Escape? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien running games for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.