Viking Escape

Gå inn i en verden av Viking Escape og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste avslappende spill!

Gjør deg klar til å fly på en magisk drage og unnslippe monsterinvasjonen når du spiller Viking Escape på Spillespille.no. For å unnslippe en viss undergang må du dyktig unnvike fiendene som stadig kommer mot deg, og når unndragelse ikke er nok, kan du også skyte forskjellige typer prosjektiler for å ødelegge alt som står i veien for deg. Disse prosjektilene har styrker og svakheter, og du må lære hva som er best i hver situasjon. Husk at du ikke har uendelig ammunisjon, så velg nøye når du skal skyte, og vær på utkikk etter ammunisjonspåfyll på skjermen.

Fiendene som prøver å stoppe flukten din kommer i alle former og størrelser, og hver har en annen type angrep, så du vil møte noen som kaster prosjektiler mot deg, mens andre bare vil kollidere i deg og sakte tømme livet ditt på den måten. Men ved å bruke dragens smidighet og flotte reflekser, kan du unnslippe enhver fare som kommer.

Spill et morsomt spill i et fantasyrike når du velger Viking Escape på Spillespille.no.

Hvordan spille

Hvis du bruker et tastatur, bruk piltastene eller WASD for å kontrollere dragen og trykk MELLOMROM for å skyte prosjektiler. Klikk på prosjektilikonet som er plassert på venstre side av skjermen for å endre prosjektiltype. Hvis du bruker en mobilenhet, trykk på pilknappene på skjermen for å kontrollere dragen, prosjektilikonet som er plassert på venstre side av skjermen for å endre prosjektiltype, og skyteikonet som er på høyre side av skjermen. skjermen for å skyte.

Lignende spill:

Liker du Viking Escape? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien avslappende spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!