Village Defense

Gå inn i en verden av Village Defense og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste forsvar spill!

I Village Defense, som navnet antyder, må du planlegge forsvaret av landsbyen din mot en nådeløs fiende. For å gjøre det har du til disposisjon ulike enheter som har en viktig rolle i hæren din. Din jobb er å vite når du skal bruke disse enhetene, og kjenne hver av deres styrker og svakheter.

Noen enheter produserer råvarer, som du kan kjøpe soldater med for å beseire fiendene dine. Disse soldatene kommer i alle former og størrelser, og mens noen er best til å skyte på avstand, viser andre sin styrke bare når kampen bare er et slag unna.

Men det er ikke nok å bare skaffe seg en enhet, for du må også plassere disse enhetene forsiktig på slagmarken, fordi de ikke kan bevege seg på andre baner, og hvis en fiende rykker frem på en bane som ikke er forsvart, har de en klar vei mot landsbyen din.

Tren ditt strategiske sinn på Spillespille.no og administrer troppene dine riktig i Village Defense for å vinne.

Lignende spill:

Liker du Village Defense? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien forsvar spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.