Wednesday's Breakup Handbook

Gå inn i en verden av Wednesday's Breakup Handbook og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste kle på spill!

Hold på sminkebørstene dine, for Wednesday's Breakup Handbook er den ultimate berg-og-dal-banen av følelser, stil og vennskap, og den er i ferd med å ta deg med på en fantastisk tur med transformasjon og selvoppdagelse!

I det sydende dramaet om kjærlighet og hjertesorg, skriver onsdag Enid en melding som er i ferd med å endre spillet. Hun har hørt gjennom vinranken at Enids kjæreste ser noen andre, og teen er rykende varm. Enid avslører til gjengjeld at hennes egen kjærlighetshistorie nettopp traff et hull – hun har blitt dumpet fordi, du vet, de bare "ikke passer".

I ånden av ekte BFF-kraft gir Wednesday en hjelpende hånd til bestien Enid, og de er i ferd med å legge ut på en reise med stil og selvtillit.

Forvandlingen begynner med en omfattende ansiktsbehandling for Enid. Det handler om å få frem den strålende, selvsikre gløden, kjære. Rens, eksfolier og fukt - det er spa-dagsvibber hele veien.

Nå er det påkledningstid, og du er den ultimate stylisten som har ansvaret. Enid har en myk plass for Soft Girl Aesthetic – tenk pastellfarger, varme og uttrykk. Fra pastellkjoler til koselige cardigans, vil du lage en look som utstråler sjarm og komfort. Og så er det onsdag, hvem handler om den mørke Lolita-stemningen. Med sine gotiske påvirkninger står Lolita-kjoler i rike røde, humørfylte svarte og dype blåtoner i sentrum. Stilvalgene dine vil hjelpe henne med å kanalisere den mørke, romantiske lokket.

Men hold på stilettene dine fordi det er en vri i historien. Enids ekskjæreste, plutselig truffet av lynet av anger, kommer krypende tilbake. Nå er det på tide å gjøre den ultimate inngangen.

For de siste nivåene trenger begge BFF-ene det perfekte skoleutseendet. Enid handler om Light Academia – tenk vintage-vibes, myke farger og en intellektuell kant. Onsdag er derimot rocka Dark Academia med sin humørfylte, klassiske stil.

Med hvert utseende er sminken et avgjørende element for å fullføre transformasjonen. Det handler om å skape et harmonisk og autentisk utseende som matcher den valgte stilen. Fra myke pastellfarger til dramatisk gotisk glam, du er sminkemagikeren. Tilbehør, smykker og frisyrer er siste finpuss for å få utseendet deres til å skinne og skinne. Og så har du erobret alt – fra skjønnhetsbehandlinger til utkledning og sminke, det er en forvandlingsreise som er styrkende og oppløftende. Nå kan du fange motemesterverkene dine, laste ned de fantastiske antrekkene og vise verden din stildyktighet.

Gjør deg klar for Wednesday's Breakup Handbook, hvor stilen regjerer, og vennskap er sterkere enn noen gang. Fra Soft Girl Aesthetic til Dark Academia, du er stylisten disse BFF-ene har ventet på. Er du klar til å være en del av deres utrolige transformasjonsreise?

Spill andre spill fra Wednesday-serien:

  1. Wednesday Besties Fun Day

Lignende spill:

Liker du Wednesday's Breakup Handbook? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien kle på spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.