Wiggle

Gå inn i en verden av Wiggle og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste dyr spill!

I Wiggle er du en søt liten virvelløse dyr som prøver å flykte fra den forestående faren for en stor flom. Du må tilbakelegge så lang avstand som mulig, samtidig som du holder øye med de mange farlige hindringene på veien. Unngå ting som vil bremse fremgangen din, så å støte på vegger eller de uklare blå krypene er et stort nei-nei, selv om de kan være utrolig søte og bare vil ha en klem. Noen ganger låser de blå kompisene seg på deg, så for å bli kvitt dem må du raskt bruke en rampe eller slippe dem ned i hull. Men vær forsiktig med den siste delen, du vil ikke følge dem i deg selv!

Det er imidlertid nyttige gjenstander på vei, så sørg for å samle rosa eller regnbueprikker for å gjenopprette utholdenhet. Ta tak i et skjold for å beskytte deg selv i noen dyrebare sekunder, drible en fotball og plukke opp mynter, magneter eller booster for å hjelpe deg videre i din gale kamp for å overleve! Alle ting må komme til en slutt, og flommen kan til slutt innhente deg, men du kan fortsatt løpe for livet og få høyest poengsum i det morsomme spillet Wiggle!

Lignende spill:

Liker du Wiggle? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien dyr spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.