Wood Block Puzzle 2

Gå inn i en verden av Wood Block Puzzle 2 og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste puslespill!

Ordne treklossene og slapp av med Wood Block Puzzle 2, et morsomt puslespill der du må planlegge oppsettet av brettet på forhånd hvis du vil ha en høy poengsum. En god strategi er nøkkelen til å vinne i Wood Block Puzzle 2, og du må ta hensyn til de gjeldende blokkene som er på brettet, samt se på høyre side av skjermen for å se hvilke blokker som kan plasseres neste, hvis du vil lage enten en komplett vertikal eller horisontal linje over brettet. Ved å lage denne linjen, vil du eliminere alle treklossene som danner den, og gir deg dyrebare poeng. Selvfølgelig, jo flere linjer du fullfører, jo høyere poengsum får du.

Wood Block Puzzle 2 vekkes til live av vakker stilisert grafikk og positive lyder, og alle animasjonene får brettet til å føles levende. Dessuten er reglene enkle nok til at du kan presse en runde med Wood Block Puzzle 2 når du har noen øyeblikk til overs, og fortsatt få fordelene ved å sette logikken din på prøve. Og selv om reglene er enkle å lære, ikke tenk at du bare kan plassere treklossene tilfeldig, for når det ikke er flere tomme plasser for å plassere disse klossene på brettet, er spillet over. Og du kan ikke rotere noen blokker rundt. Heldigvis, selv om du taper runden, kan du prøve igjen og neste gang kan strategien din bli bedre. Men spenningen ved å kunne rydde en rekke blokker etter at du trodde at å tape er uunngåelig, er noe som alltid vil være morsomt og gi deg glede.

Slapp av på Spillespille.no med et avslappende puslespill når du prøver ut Wood Block Puzzle 2.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge blokken du vil plassere på brettet. Mens du holder venstre museknapp nede, drar du den i det tomme rommet på brettet. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet for å bruke musen.

Lignende spill:

Liker du Wood Block Puzzle 2? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien puslespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.