The Lasso of Fortune

Gå inn i en verden av The Lasso of Fortune og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste puslespill!

Forbered deg på litt utforskning og sørg for at du er klar til å gå gjennom de farlige hulene som venter på deg i The Lasso of Fortune, et puslespill som er avhengig av dine navigasjonsferdigheter og håndtering av et tau, som er det eneste som står mellom deg, skattene du vil samle, og også det eneste som holder deg unna farene ved nivåene. Mens du prøver å nå målet ditt, har oppdageren i The Lasso of Fortune plassert tauet på forskjellige strategiske steder, og du må forsiktig kutte tauet på en slik måte at du dingler bort fra fare, og nærmere enten nøkkelen, som vil ta deg til neste nivå, eller til myntene, som du kan samle.

Mens du går lenger ned i hulen, kan alle slags feller og farer komme i veien for deg, og du må tilpasse deg hvis du vil lykkes. For eksempel, i noen nivåer må du unngå store spinnende sager, eller i andre nivåer kan du ikke kutte visse deler av tauet, da det er laget av et sterkere materiale.

For å gå videre gjennom The Lasso of Fortune, må du forutsi retningen på svingene dine riktig, så du må gjøre deg kjent med de unike egenskapene karakteren og tauet har. Men etter noen få nivåer, etter at du har lært å bevege deg rundt i miljøet, vil du raskt svinge fra en skatt til en annen.

Mens hulen du må utforske er en uvennlig en, som rommer mange farer, klarer grafikken og lydene å forvandle verden til The Lasso of Fortune til et spennende sted, der hvert nivå utgjør en ny utfordring, men en du kan overvinne.

Samle skattene fra nivåene til The Lasso of Fortune når du spiller på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp på stedet du ønsker å kutte tauet, hvis du spiller fra en PC. Hvis du bruker en mobilenhet, trykker du på skjermen der du vil sveipe tauet.

Lignende spill:

Liker du The Lasso of Fortune? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien puslespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.