Words Detective Bank Heist

Gå inn i en verden av Words Detective Bank Heist og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ordspill!

Avdekke hva som skjedde på åstedet for bankranet når du trer inn i skoene til en berømt detektiv når du spiller Words Detective Bank Heist, som er en morsom versjon av det berømte Wordle-spillet på Spillespille.no. I Words Detective Bank Heist finner du ut hendelsene som skjedde på dagen for ranet ved å sakte løse ordoppgaver. For hvert nytt ord du løser, utspiller det seg en ny hendelse og du går nærmere sannheten. Som tidligere nevnt henter Words Detective Bank Heist inspirasjon fra Wordle, og i dette spillet har du også en rekke bokstaver på skjermen, som du må lage et ord med. Disse ordene relaterer seg vanligvis til hendelsene som skjedde. I de tomme feltene foran deg må du plassere bokstavene og se om du er i nærheten av å finne ut ordet eller ikke. Hvis en bokstav får en grønn bakgrunn, betyr det at ordet du søker etter har den bokstaven på samme sted du har gjettet, hvis bakgrunnen blir blå forteller det deg at ordet har bokstaven, men det er på et annet sted, og hvis bakgrunnen forblir den samme betyr det at bokstaven ikke inneholder det ordet i det hele tatt.

Ved å legge til en interessant historie i miksen får du et ekstra insentiv til å løse ordoppgavene, og siden historien presenteres på en måte som ligner på en tegneserie, vil du bli begeistret hver gang du oppdager et nytt panel. Og Words Detective Bank Heist har til og med en knapp for å hjelpe deg hvis du står fast og ikke kan finne ut hva et ord er. Bare aktiver Tips-knappen og du vil finne en bokstav i ordet du prøver å løse.

Finn ut hva som skjedde da du spilte Words Detective Bank Heist på Spillespille.no.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge og dra bokstavene i de tomme feltene. Hvis du bruker en mobilenhet, trykker du på bokstavene og, mens knappen holdes nede, drar du fingeren over skjermen til et av de tomme feltene.

Lignende spill:

Liker du Words Detective Bank Heist? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ordspill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.