Zombie Killer

Gå inn i en verden av Zombie Killer og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste zombie spill!

Bli en uredd soldat når du spiller Zombie Killer på Spillespille.no og forsvar basen din mot angrepet fra ondsinnede zombier. I Zombie Killer vil zombier angripe fra forskjellige baner, og for å sette opp et vellykket forsvar må du vite når det er riktig tidspunkt å flytte mellom banene, slik at du ikke blir overveldet. Når motstanderne dine ikke har noen hjerne og har en umettelig appetitt på hjerner, vet du at det ikke er noen annen løsning for å overleve enn å fullstendig utslette trusselen som truer.

Jo mer du klarer å overleve, jo flere muligheter får du til å forbedre forsvaret ditt, enten ved å øke skuddhastigheten, skaden din eller andre forskjellige egenskaper, som gjør deg til en dødeligere soldat, og mer til en trussel mot zombie-invasjonen. Og når ting ser ut til å være virkelig håpløst, har du muligheten til å ringe etter forsterkninger, i form av et ødeleggende helikopterangrep. Men du må nøye vurdere når det er den beste tiden å sende etter hjelp, fordi du kan bruke denne helikopterangrepet først etter en viss forsinkelse, hvis du tidligere har brukt den. Tross alt trenger helikoptre litt tid på å lade om, spesielt når de bærer så mange destruktive våpen. Som du forventer, jo mer du avanserer i Zombie Killer, vil flere fiender komme for å angripe. Og ikke bare det, men de blir dødeligere. Det er som om de hører lydene av ødeleggelse og blir tiltrukket av det. Men ved å bruke ferdighetene dine, velge de riktige forbedringene, og med litt flaks, er du sikker på å overleve nok en bølge av angrep.

Slå tilbake zombie-invasjonen og se hvor mange poeng du kan score når du spiller Zombie Killer!

Hvordan spille

Hvis du bruker en datamaskin, kan du enten trykke på skjermknappene med venstre museknapp for å utføre visse handlinger, eller du kan bruke tastaturet til å flytte og angripe. Hvis du bruker en mobilenhet, må du trykke på knappene på skjermen for å samhandle med spillet.

Lignende spill:

Liker du Zombie Killer? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien zombie spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.