2048 Legend

Gå inn i en verden av 2048 Legend og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste puslespill!

Den klassiske puslespillopplevelsen, inspirert av spillet Threes, er lett tilgjengelig på Spillespille.no når du velger 2048 Legend. Med reglene som du kanskje allerede kjenner til, er 2048 Legend et godt valg hvis du vil ha en morsom utfordring, som er enkel å plukke opp og prøve å få til en høy poengsum. Bare vær forsiktig, for når du først har startet en runde, kan du finne det vanskelig å slutte å spille. Selv om det er villedende enkelt i utformingen, må hvert trekk du gjør, beregnes, ettersom ett feil trekk kan ødelegge sjansene dine for å slå dine tidligere poeng. For å få poeng i 2048 Legend, må du kollidere med to brikker som har samme nummer på seg. Å gjøre dette vil øke verdien, fjerne en av flisene og skape en større. Dette frigjør ikke bare plassen du kan jobbe med, men det lar deg også matche disse flisene med andre. Men vær forsiktig, for hver gang du flytter flisene for å lage fyrstikker, beveger alle brikkene seg i samme retning. I utgangspunktet får du en ny brettkonfigurasjon hver bevegelse du gjør.

Hvert sveip du gjør vil også lage en helt ny flis, så vær oppmerksom på dette, fordi plassen er begrenset på brettet, og den nye flisen vil alltid være en med lavest mulig tall, og når du går videre gjennom 2048 Legend og flisene får en høyere verdi, vil det bli stadig vanskeligere å administrere flisene med lave sifre, og eliminere de med høyere verdi. Jo bedre du spiller, jo vanskeligere blir spillet. Men selv om du taper, kan du prøve igjen for å slå poengsummen din. Med et interessant puslespillkonsept og enkle å forstå regler, kan 2048 Legend være et godt valg hvis du vil slappe av.

Kos deg med 2048 Legend på Spillespille.no, og se hvor mange poeng du kan score i dette morsomme puslespillet med tall.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp til å klikke og sveip i den retningen du vil at flisene skal bevege seg. Du kan også bruke piltastene eller WASD for å flytte dem enten opp, ned, til venstre eller høyre. Hvis du bruker en mobil enhet, sveip skjermen med fingeren for å flytte rundt på flisene.

Lignende spill:

Liker du 2048 Legend? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien puslespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.