Nonogram Jigsaw

Gå inn i en verden av Nonogram Jigsaw og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste puslespill!

Et morsomt og avslappende, men noen ganger ganske utfordrende, puslespill venter deg på Spillespille.no når du velger Nonogram Jigsaw. Som navnet antyder, følger dette spillet reglene for et nonogram-puslespill, der du må fylle ut eller la tomme celler på et rutenett i henhold til noen tall. Disse tallloven viser rad- og kolonnereglene du må følge, og for å oppfylle betingelsen for et visst nivå må du sørge for at du tilfredsstiller alle kravene. Jo større rutenettet blir, jo mer komplisert blir puslespillet, men også tilfredsheten din vil også være større når du klarer å fullføre et nivå og låse opp det endelige bildet. Selvfølgelig, fordi nonogrammer er bildelogiske gåter, kan du noen ganger finne ut hvordan du maler rutenettet ved å finne ut hvilket bilde cellene kan skildre. Så, som en ekstra bonus, kan Nonogram Jigsaw også forbedre tegneferdighetene dine.

I tillegg til fordelen med å slappe av i sinnet, kan du også trene hjernen din mens du løser disse gåtene, og du kan se positive kognitive effekter med tiden. Og fordi noen nivåer kan være mer forvirrende enn andre, har Nonogram Jigsaw et nyttig hintalternativ, som du kan bruke til å vise deg veien hvis du noen gang står fast. Ikke vær redd for å bruke den når du trenger hjelp. Spillet har to moduser som du må bytte mellom, i en av dem må du markere cellene som skal fylles, mens i den andre modusen vil du angi hvilke celler som skal stå tomme. Hvis kolonnen eller raden har to tall i stedet for ett, må du la en tom celle mellom dem. Dette legger til et nytt lag med kompleksitet, men når du først begynner å få taket på ting, vil det bli mye enklere å løse nonogrammer. Og å se det siste bildet du har tegnet er en stor belønning for din mentale innsats.

Slapp av og tren tankene dine med nok et morsomt puslespill på Spillespille.no når du spiller Nonogram Jigsaw.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge elementene i spillet, for å samhandle med rutenettet eller for å bytte mellom de to modusene. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykk på skjermen i stedet for å bruke museknappen.

Lignende spill:

Liker du Nonogram Jigsaw? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien puslespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.