Number Match

Gå inn i en verden av Number Match og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste puslespill!

Nyt et puslespill som utnytter moroa tall kan gi når du prøver ut Number Match på Spillespille.no. Med morsomme og enkle å forstå regler er Number Match et flott spill å plukke opp og spille når du vil slappe av litt, men også for å utfordre hjernen din. Målet her er å fjerne alle tallene fra brettet, og du oppnår dette ved enten å finne matchende par, eller ved å velge to tall som summerer til 10. Høres enkelt ut, ikke sant? Selvfølgelig er ting litt mer komplisert enn dette, men denne økningen i utfordringen gir virkelig mye moro også! For å oppfylle disse to betingelsene må du sørge for at disse tallene står ved siden av hverandre. Dette legger til et helt nytt strateginivå til Number Match.

Selvfølgelig, hvis du noen gang blir sittende fast, kan du be om litt hjelp ved å trykke på lyspæreikonet, som viser deg et mulig gyldig trekk du kan prøve. Og hvis du trenger flere tall for å hjelpe deg med å tømme brettet, sørg for å trykke på pluss-ikonet for å skape nye rader med tall. Jo mer du går gjennom nivåene, jo vanskeligere blir ting, men fordi reglene forblir de samme har du alltid en sjanse til å vinne. Det faktum at reglene er enkle er villedende og kan få deg til å tro at Number Match er et enkelt spill, men det faktum at tallene enten må være ved siden av hverandre eller ikke har andre tall mellom seg, kan skape veldig kompliserte situasjoner , hvor dine logiske ferdigheter virkelig vil bli testet. Men å finne ut løsningen på en slik sak er verdt den ekstra prosessorkraften som hjernen din må bruke for å løse gåten. Og selvfølgelig gjør dette Number Match til en veldig morsom opplevelse.

Test logikken din og ha det gøy med tall på Spillespille.no og spill Number Match.

Hvordan spille

Bruk venstre museknapp for å velge tallene på brettet. Hvis du spiller fra en mobilenhet, trykker du på skjermen i stedet.

Lignende spill:

Liker du Number Match? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien puslespill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.