Angry Heroes

Gå inn i en verden av Angry Heroes og glem alle dine bekymringer! På Spillespille.no kan du finne mange lignende opplevelser, noe som vil gi deg mye moro og avslapning i dagen din. Prøv nå en av de beste ferdighet spill!

Spill en klassisk opplevelse når du prøver Angry Heroes, et spill som burde være kjent for alle som liker å kaste enhetene sine mot fiendtlige styrker. Hvis du liker spill der refleksene dine ikke blir testet og nøkkelen til seier er å ha gode mål, så har Spillespille.no akkurat det du trenger i Angry Heroes. Som du forventer, gir hvert nivå deg et unikt sett med utfordringer, som kommer fra varierte fiendtlige plasseringer, som er beskyttet av interessante strukturer, men også på grunn av det faktum at du må fullføre hvert nivå med enhetene som er tildelt til du.

For å bryte gjennom fiendens forsvar har du en enorm sprettert som kaster enhetene dine vekk i enorme hastigheter, og hver av disse enhetene har distinkte egenskaper. Noen kan få høye hastigheter etter at du aktiverer den spesielle kraften deres, andre kan eksplodere ved støt, mens andre har andre interessante krefter som du kan oppdage. Dessuten, noen nivåer lener seg virkelig inn i puslespillaspektet av opplevelsen, og du må smart bruke miljøet til din fordel for å kvitte deg med de irriterende fiendene. For eksempel, på ett nivå må du ødelegge en struktur som lagrer tunge steinblokker, som vil rulle ned for å knuse hver fiende som står i veien. I tillegg til dette kan oppførselen til fiendene dine også endre seg, med noen av dem som beveger seg rundt på nivået, noe som betyr at du må planlegge skuddene dine mer nøye.

Med sine livlige og livlige farger skiller hvert nivå fra Angry Heroes seg ut, og det stiliserte utseendet vil garantert etterlate et inntrykk. Når du kombinerer dette med optimistisk musikk og morsomt spill, får du et flott spill du kan komme tilbake til og spille når du vil ha en rask dose moro.

Juster siktet og skyt deg til seier på Spillespille.no når du spiller Angry Heroes.

Hvordan spille

Sikt skuddene dine ved å bevege musen og ved å holde nede venstre museknapp. Slipp knappen for å skyte. På mobile enheter må du trykke på skjermen for å sikte og slippe fingeren for å skyte.

Lignende spill:

Liker du Angry Heroes? Prøv et lignende spill fra de nedenfor:

Instruksjoner:

  • Bruk venstre museknapp eller trykk på skjermen hvis du bruker en smarttelefon.

Prøv andre gratis spill fra kategorien ferdighet spill for en frisk og uforglemmelig opplevelse!

Dette spillet kan spilles både på PC og mobile enheter.